میکسر آزمایشگاهی

میکسر آزمایشگاهی

میکسر آزمایشگاهی یکی از تجهیزات مهم آزمایشگاه ها بوده که در صنایع مختلف داروسازی، آزمایشگاه شیمی و رنگ سازی مورد استفاده قرار می گیرد. از میکسر آزمایشگاهی به منظور یکنواخت نگه داشتن نمونه مایع در حین آزمایش، مخلوط کردن مایعات، گرم کردن یا خنک کردن نمونه و برهمکنش بیشتر مواد در آزمایشگاه استفاده می شود.

تعداد مدل های موجود:

0
مدل های کالا
مدل
معرفی کالا

میکسر آزمایشگاهی یکی از تجهیزات مهم آزمایشگاه ها بوده که در صنایع مختلف داروسازی، آزمایشگاه شیمی و رنگ سازی مورد استفاده قرار می گیرد. از میکسر آزمایشگاهی به منظور یکنواخت نگه داشتن نمونه  مایع در حین آزمایش، مخلوط کردن مایعات، گرم کردن یا خنک کردن نمونه و برهمکنش بیشتر مواد در آزمایشگاه استفاده می شود.

میکسر آزمایشگاهی مجموعه ای از سیستم های مختلف برای هم زدن و اختلاط شدید نمونه های مختلف است. به این ترتیب با استفاده از میکسر آزمایشگاهی ، مخلوط مناسب برای کاربردهای خود را به دست خواهید آورد. اگرچه میکسرهای آزمایشگاهی زیادی در بازار وجود دارد، همزن های مغناطیسی رایج ترین آنها هستند. در این راهنما با انواع همزن بیشتر آشنا خواهید شد.

میکسر آزمایشگاهی

میکسر آزمایشگاهی

همزن ها ممکن است آهنربا های قوی داشته باشند که به نوار مغناطیسی داخل لوله اجازه می دهد مایع را به هم بزند. سرعت هم زدن نیز بسته به همزن شما متفاوت است. به غیر از آن، اکثر آنها دارای ریزپردازنده با دکمه های چرخشی هستند. دکمه های چرخشی امکان تنظیم سریع، دقیق و آسان را با حفظ دما و سرعت ثابت فراهم می کنند. در این راهنما با قطعات و اجزای میکسر آزمایشگاهی بیشتر آشنا می شوید.

مزایای میکسر آزمایشگاهی

استانداردهای نظافت بالا، مخلوط کردن کامل، بهبود کارایی، حداکثر انعطاف پذیری، افزایش مقیاس مستقیم، نتایج نماینده و ایمنی از جمله مزایای میکسر آزمایشگاهی هستند.

میکسر آزمایشگاهی

میکسر آزمایشگاهی

از ویژگی های میکسر آزمایشگاهی نیز می توان به سینی دارای ارتفاع قابل تنظیم با گام 300 میلی متر،‌ تنظیم دور متفاوت توسط کنترل سرعت، استفاده از انواع پروانه ها برای هماهنگی بهتر با شرایط آزمایش، طراحی ارگونومیک سادگی دستگاه میکسر آزمایشگاهی، ساخت با متریال SS 304 و تفلون، حداکثر دما 40 درجه سلسیوس و حداکثر رطوبت 90 درصد اشاره کرد. همچنین در دامه موارد استفاده از میکسر آزمایشگاهی بیان می شود.

موارد استفاده میکسر آزمایشگاهی

افزایش سرعت واکنش مواد، مخلوط کردن مایعات با یکدیگر، افزایش روند انتقال دما (گرم کردن یا خنک کردن)، یکنواخت نگاه داشتن مایعات در حین فرآیند همزدن ( میکس کردن)، همزن ها (میکسرها) به منظور مخلوط کردن مایعات استفاده می شوند.

میکسر آزمایشگاهی

میکسر آزمایشگاهی

 

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

متنوع ترین خدمات و کالاهای صنعتی
بررسی و مقایسه ارائه دهندگان
معرفی تخصصی خدمات و کالاها
مشاوره تخصصی رایگان
ثبت نام رایگان ارائه دهندگان