اکسترودر آزمایشگاهی

اکسترودر آزمایشگاهی

اکسترودر آزمایشگاهی دستگاهی است که برای تولید انواع مواد پلیمری به کار می رود. این دستگاه ها در دو نوع تک و دو مارپیچه عرضه می شوند.

تعداد مدل های موجود:

0
مدل های کالا
مدل
معرفی کالا

اکسترودر آزمایشگاهی دستگاهی است که برای تولید انواع مواد پلیمری به کار می رود. این دستگاه ها در دو نوع تک و دو مارپیچه عرضه می شوند. اکسترودر آزمایشگاهی برای ارائه زمان تحویل و پاسخ برای اجرای با حجم کم یا آزمایشی ایده آل هستند. اما قابل ذکر است با اکسترودر آزمایشگاهی نیز می توان حجم های سفارشی نیز تولید نمود. توسعه محصولات جدید و آزمایش فرآیندهای اکستروژن جدید برای یک شرکت تولیدی می تواند حیاتی باشد. از اکسترودر آزمایشگاهی می توان برای کاهش زمان عرضه به بازار استفاده کرد.

مواد جدید و فرمولاسیون های مختلف باید مورد آزمایش قرار گیرند تا نحوه عملکرد آنها در هنگام اکسترود شدن مشخص شود. که این عمل توسط دستگاه اکسترودر آزمایشگاهی انجام می گردد. همچنین، اکسترودر آزمایشگاهی تحقیق و توسعه مداوم، بهبود مستمر و بهینه سازی محصولات نهایی را تضمین می کند. این را می توان به راحتی در مقیاس آزمایشگاهی انجام داد.

اکسترودر آزمایشگاهی ابزاری ارزشمند برای تحقیق و توسعه برای انجام عملیاتی هستند که در نهایت نمونه برای تولید انبوه آماده و اندازه گیری می شود. همچنین این دستگاه به صرفه جویی در مواد با ارزش و هزینه ی تولید کمک می کند.

اکسترودر آزمایشگاهی

اکسترودر آزمایشگاهی

عملکرد اصلی اکسترودر آزمایشگاهی

اکسترودر آزمایشگاهی عملکرد منحصر به فردی دارد که در ادامه بیان می شود. اکسترودر آزمایشگاهی می تواند ساختار پیچ را با توجه به نوع مواد طراحی کند، فشار و دقت بسیار بالا برای طراحی این مواد نیاز است که این دستگاه این نیاز را رفع می کند. کنترل فشار مذاب و سرعت پیچ حلقه به کنترل نوسان فشار اکسترودر آزمایشگاهی وابسته می باشد. معمولا اکسترودر آزمایشگاهی از سیستم کنترل برند، عملکرد صفحه لمسی، سرعت، دما، فشار برای سهولت دسترسی به آن استفاده می کند. اکسترودر آزمایشگاهی را می توان به پمپ مذاب برای دستیابی به اکستروژن دقیق مجهز کرد. همچنین اکسترودر آزمایشگاهی را می توان با یک دستگاه ریخته گری کوچک، کلندر کوچک، دستگاه ترکیب ریختن فیلم کوچک، قاب دمنده فیلم کوچک، دستگاه نورد و کشش کوچک، دستگاه کشش طولی کوچک و غیره مجهز کرد و قالب مربوطه را برای تکمیل پردازش های مختلف انتخاب کرد.

اکسترودر آزمایشگاهی

اکسترودر آزمایشگاهی

انواع اکسترودر آزمایشگاهی

اکسترودر آزمایشگاهی در انواع مختلفی تولید شده که مشخصات فنی و کاربرد های آن با یکدیگر متفاوت می باشد. از مهمترین انواع اکسترودر آزمایشگاهی می توان به دستگاه دوماردون همسو گرد و دستگاه تک پیچه اشاره کرد.

اکسترودر آزمایشگاه دوماردون همسو گرد

از کاربرد های دستگاه دوماردون همسو گرد می توان به آمیزه سازی پلیمرها و مذاب پلیمرها با دیگر موارد اشاره نمود. عملکرد این دستگاه به این صورت است که چرخش پیچ ها و برش مواد موجب اختلاط بهتر و بیشتر می شود. همچنین این دستگاه برای مواد حساس استفاده شده زیرا تنش برشی آن بسیار کم می باشد.

مشخصات دستگاه اکسترودر آزمایشگاهی دوماردون همسو گرد در ادامه بیان می شود. مواد مورد نیاز برای دستگاه تقریبا 300 گرم می باشد، متریال بدنه ماردون از فولاد آلیاژی گرم کار است،  دور دستگاه 250 دور بر دقیقه می باشد و  این دستگاه دارای 5 ناحیه حرارتی می باشد.

اکسترودر آزمایشگاهی

اکسترودر آزمایشگاهی

اکسترودر آزمایشگاهی تک پیچه

از این دستگاه برای فرآوری مذاب پلیمر و شکل دهی آن مانند: تهیه الیاف، تهیه لوله و پرفیل ها کاربرد دارد. این دستگاه به دلیل ظرفیت پایین آن برای تولید نمونه های آزمایشگاهی بسیار به صرفه اقتصادی می باشد. مشخصات دستگاه اکسترودر آزمایشگاهی پیچه در ادامه بیان می شود.

مواد مورد نیاز برای این دستگاه حداقل 150 گرم می باشد، متریال بدنه ی این دستگاه از فولاد آلیاژی گرمکار می باشد، حداکثر دمای کاربری 300 درجه سانتی گراد می باشد . دور دستگاه 250 دور بر دقیقه است.

 

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

متنوع ترین خدمات و کالاهای صنعتی
بررسی و مقایسه ارائه دهندگان
معرفی تخصصی خدمات و کالاها
مشاوره تخصصی رایگان
ثبت نام رایگان ارائه دهندگان