
فرمت
محل ارائه خدمت: تهران
شماره تماس: 02191303797
فرمت » ساخت قطعات فلزی » ریخته گری » ریخته گری در قالب موقت » ریخته گری در خلا
تعداد ارائه دهندگان:
محل ارائه خدمت: تبریز
شماره تماس:
[UAS_loggedin]
مشاهده
محل ارائه خدمت: سمنان
شماره تماس:
[UAS_loggedin]
مشاهده
محل ارائه خدمت: تهران
شماره تماس:
[UAS_loggedin]
مشاهده
ریخته گری در خلا فرآیندی از دسته خدمات ریخته گری در قالب موقت است که گاهی تحت عنوان ریخته گری یورتان یا پلی یورتان نیز شناخته می شود و در آن از قالب های سیلیکونی برای ساخت قطعات پلاستیکی و لاستیکی تحت خلا استفاده می شود. ریخته گری تحت خلا یک فرآیند ساخت بسیار سازگار است که برای تولید قطعات پیچیده در رزین های پلی یورتان و نایلون ریخته گری کاربرد دارد. همچنین، این فرآیند روشی سریع است و زمان کمتری را برای تکمیل ساخت محصولات نهایی صرف می کند.
ریخته گری در خلا یکی از مقرون به صرفه ترین روش ها برای تولید قطعات پلاستیکی با کیفیت بالا و حجم کم است که می تواند شبیه قطعات قالب گیری تزریقی باشد. تفاوت قابل توجهی که این فرآیند با قالب گیری تزریقی دارد، این است که مواد مایع با استفاده از یک پیچ به داخل قالب هل داده می شود. رزین های ریختهگری تحت خلا زیادی به صورت تجاری در دسترس هستند که می توان از آنها برای برآوردن طیف گسترده ای از نیازهای طراحی مانند دما ، بافت های مختلف سطح، سختی و … استفاده کرد.
قطعات پلاستیکی حاصل از ریخته گری تحت خلا
از فرآیند ریخته گری در خلا در صنایع غذایی و نوشیدنی برای ساخت بطری و قوطی و همچنین در محصولات تجاری و محصولات خانگی استفاده می شود. لازم به ذکر است که در این فرآیند، همان سیستم معمول ریخته گری به انضمام سیستم تخلیه به کار گرفته می شود. این سیستم شامل پمپ تخلیه هوا، سیلندر انسداد خلا، سیستم کنترل خلا و قالب پر از هوا است.
ریخته گری در خلا روشی مشابه قالب گیری تزریقی معمول است که در آن به ابزار قالب با حفره ای به شکل قطعه نیاز است. با این تفاوت که ابزارهای قالب تزریق از فلز (فولاد، آلومینیوم و غیره) ساخته می شوند، اما در ریخته گری تحت خلا از قالب های سیلیکونی نرم استفاده می شود.
فرآیند ریخته گری در خلا شامل مراحل زیر است:
مرحله پر کردن رزین
محصول نهایی حاصل از ريخته گري در خلا
همانطور که اشاره شد، استفاده از فرآیند ریخته گری در خلا برای ساخت محصول مقرون به صرفه تر است. علت این امر آن است که در این فرآیند از سیلیکون برای قالب سازی استفاده می شود. سیلیکون در مقایسه با آلومینیوم یا فولاد مقرون به صرفه است و محصولات نهایی با کیفیت تری را تولید می کند. علاوه بر این، با این ماده می توان محصولات بیشتری با استفاده از قالب ساخت. این امر سبب می شود که ریخته گری تحت خلا در مقایسه با استفاده از پرینت سه بعدی مقرون به صرفه تر باشد.
فرمت یک راه حل نوین جهت رفع نیازهای صنعتی است. هدف فرمت ایجاد بستری برای معرفی، بررسی و مقایسه ی خدمات صنعتی ارائه شده توسط ارائه دهندگان مختلف و انتخاب بهترین راه حل جهت رفع مشکلات و پاسخگویی به نیازهای صنایع مختلف است.
آدرس: تهران، خیابان آزادی، دانشگاه صنعتی شریف
ایمیل: info@formmat.ir
2 Comments
سلام علیکم خداقوت
شیرینک قطعات پلاستیک در این روش چگونه محاسبه میشود .در نمونه مدل است یا خیر؟
سلام دوست عزیز
در این روش با توجه به مذاب بودن پلاستیک اولیه، محاسبات همانند فرایند تزریق پلاستیک انجام می شود.